Roletai, žaliuzės ir tinkleliai - Jūsų namų stiliaus akcentas!

Roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo uodų - tai viena iš pagrindinių langų dekoravimo priemonių. Taigi užuolaidos taps - tik langų dekoro akcentas. Pasirinkę kelis langų uždengimo variantus, galėsite kurti savitą stilių namuose.

Namų interjeras - labai svarbus mūsų aplinkos elementas. Nuo sukurtos nuotaikos namuose priklauso ir kiekvieno iš mūsų savijauta. Langas - tai svarbus akcentas jūsų namuose. Jis kviečia mus pažinti pasaulį arba padeda nuo jo pasislėpti, todėl svarbu jį tinkamai apipavidalinti.

Esate naujakuriai? O gal pabodo jūsų namų ar biuro interjeras? Nežinote, kokį langų dekoravimo būdą pasirinkti? Patalpoje jaučiate diskomfortą? Dieną norite apsisaugoti nuo saulės kaitros, o naktį nuo smalsių žvilgsnių? Šiltuoju sezonu erzina uodai, mašalai ir kitokie vabzdžiai ar esate alergiškas dulkėms, žiedadulkėms? Yra daug langų dengimo būdų ir apsaugos priemonių, tai roletai, įvairios žaliuzės, skirtingų tipų tinkleliai nuo uodų.

Roletai - tai populiariausia langų dengimo forma. Roletai greitai sumontuojami, todėl patalpų interjeras akimirksniu pasikeičia.
Žaliuzės - praktiška ir funkcionali langų dengimo forma. Žaliuzės tinkamos daugeliui patalpų. Su jomis biuro patalpos atrodys solidžiai, o miegamojo zonai suteiks paslaptingumo.
Tinkleliai nuo uodų - ši langų apsaugos priemonė leis jums mėgautis gaiviu oru, ištisus metus. Uodai, vabzdžiai ir žiedadulkės liks tik prisiminimas. Tinkleliai nuo uodų gaminami ne tik langams, bet ir durims.
Roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo uodų - praktiškas ir funkcionalus pasirinkimas jūsų langams.

Sunku išsirinkti? Mūsų komanda pasiruošusi jums padėti! Roleksa specialistas nemokamai atvyks į jūsų namus ar biurą ir išmatuos langus, pasiūlys idėjų, kaip juos dekoruoti ir apsaugoti patalpas nuo vabzdžių. Užsakyti produktai pagaminami greitai, jiems suteikiama garantija. Mūsų specialistas atvyks pas jus ir sumontuos juos nemokamai iš anksto sutartu jums patogiu metu.