Kokius tinklelius nuo uodų pasirinkti?

Kai norime apsaugoti savo namus nuo uodų, labai svarbu pasirinkti tinkamą tinklelių tipą. 

Vienas iš populiariausių pasirinkimų yra tinkleliai rėmeliai, kurie yra patvarūs, lengvai prižiūrimi ir efektyviai apsaugo nuo uodų. Šaltuoju sezonu tinklelius patogu nuimti ir sandėliuoti patalpoje. Atkreipiame dėmesį, kad tinkleliai yra atsparūs aplinkos poveikiams ir gali būti palikti ant lango ištisus metus. 

Kita patogi apsauginė priemonė nuo uodų yra roletiniai tinkleliai. Jie pasižymi tuo, kad susisuka į kasetę kaip roletai, todėl jų nebūtina nuimti ištisus metus. Patogu montuoti ant tų langų, kurie dažniau varstomi šiltuoju sezonu.

Dažnas klientų pasirinkimas yra tinkleliai skirti durims. Šie tinkleliai montuojami ant durų rėmo ir varstomi kaip durys, todėl labai patogu vaikščioti pro jas. Šie tinkleliai durims tinkami tiek terasos, tiek balkono durims.

Kartais nutinka taip, kad dėl durų konstrukcijos sumontuoti tinklelius duris neįmanoma, todėl sukurta nauja apsauginė sistema - plisuoti tinkleliai. Jie gaminami iš klostuoto tinklelio su pritvirtinta rankenėle patogiam naudojimui. Plisuotus tinklelius labai patogu naudoti, nes jie lengvai sustumiami į šoną ir ištraukiami iki norimos vietos.

Taip pat, visi tinkleliai gali būti gaminami su antialerginiu tinkleliu, kurie yra labai tvirti. Jie patikimai apsaugo nuo žiedadulkių patekimo į patalpą, todėl labai rekomenduojama juos įsirengti alergiškiems žmonėms. Pažymėtina tai, kad antialerginiai tinkleliai yra tankesni, todėl labiau pastebimi nei įprasti tinkleliai.

Svarbu prisiminti, kad geriausia yra rinktis kokybiškus ir patikimus tinklelius, kad būtumėte tikri, jog jie atliks savo funkciją tinkamai. Kad užsitikrintumėte geriausius rezultatus, galite pasitarti su Roleksa specialistais, kurie padės jums išsirinkti tinkamiausius tinklelius.